woensdag 23 november 2011

Shockerend filmpje + heldendaad

2 bizarre filmpjes waarbij al mijn radartjes gaan tikken. Helaas om meerdere redenen. Allereerst het meest schokkende filmpje, geplaats op dumpert 28 July 2007:
http://www.dumpert.nl/mediabase/21936/d811ae5e/frenkie_wil_zichzelf_dood_hebben.html

Waarop volgend dit filmpje: (Kijken vanaf 0:53)

Je oren klapperen hierbij werkelijk alle kanten op. Bij mij zelfs zo erg dat de Peter R in mij naar boven komt. Is dit verhaal wel op feiten gebaseerd? Een pistool met maar 1 kogel? Wat is het nut daarvan? Een jochie dat direct op de agenten af stapt en vraagt of ze een kogel in hem willen plempen? Te bizar voor woorden en dus reden genoeg om een feiten check te doen betreffende dit smeuige verhaal. Na wat wikken en wegen bij de crew van dumpert en vooral het kastje naar de muur effect bleek er een wijze opa te zijn die zich nog iets van dit filmpje kon herinneren en het verhaal kon bevestigen.

Hoxha: aah, 2007! Lijkt zo vers door die lay. Volgens mij is daar wel verzoek ip en origineel van geweest door de 5-0.


In bovenstaand filmpje is Patricia van Dalen te zien. Zij is Forensisch Internet Specialist bij Politie Haaglanden. Mevrouw heeft werkelijk een helden daad verricht door uit eigen initiatief achter het betreffende filmpje aan te gaan. De situatie zoals zij deze omschrijft is extreem shockerend en mevrouw verdient werkelijk waar een aantal extreem dikke zoenen!

edit:
Om het verhaal af te sluiten. "Er is nu genoeg aandacht voor hem op een positieve manier" aldus Patricia.

3 opmerkingen: